AMASYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Fatih Projesi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Fatih Projesi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi

     Sayın Yetkili;

      İlgi:  Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ nün  Fatih Projesi BT Rehberliği Görevi   ile ilgili 30/12/2015 tarih ve 13507730 sayılı  yazısı

     Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün ilgi yazısına istinaden ekteki açıklamalar doğrultusunda;  Fatih Projesi Kapsamında Etkileşimli Tahta ve Ağ Altyapısı kurulumu yapılan okullarımıza 04 Şubat 2019 – 14 Haziran 2019 tarihleri arasında ekteki görevleri yapmak üzere, FATİH Projesi BT Rehber Öğretmeni görevlendirmesi yapılacaktır.

     İlgi yazı ve ekteki açıklamalar doğrultusunda işlemlerin yapılması; şartları taşıyan ve istekli öğretmenlerin ekteki başvuru formunu bilgisayarda  doldurup çıktısını aldıktan sonra imzalayarak, şartları taşıdıklarına dair belgelerle birlikte kurumlarına teslim etmeleri ve teslim edilen formun gerekli yerlerinin okul idaresi tarafından doldurulup en geç 23.01.2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne üst yazı ile (DYS Üzerinden) teslim edilmesi gerekmektedir.

     Tüm öğretmenlerimize duyurulması hususunda gereğini önemle rica ederim.

 

Bilgi İçin: Hamamözü - Gümüşhacıköy: Veli KURTÇU

                 Merzifon                               : Süleyman ALTUN

                 Suluova                                 : Fatih LAFÇI

                 Merkez-Taşova-Göynücek   : Erdeşir KİZİR


DUYURU EKLERİ

Hızırpaşa Mah. İstasyon Cad. No72 05100 Merkez/AMASYA - (0358) 211 04 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.