AMASYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2204-B ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA 15 PROJEMİZ FİNALDE

2204-B ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA 15 PROJEMİZ FİNALDE

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından bu yıl 15.si düzenlenen, amacı öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak olan "2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında" 15 projemiz Samsun bölge finaline davet edildi.

Yapılan ön değerlendirme sonucu Şehit Ferhat Ünelli Bilim Ve Sanat Merkezi'nden 7, Merzifon Atatürk Bilim Ve Sanat Merkezi'nden 2, Hattat Hamdullah İmam Hatip Ortaokulu'ndan 1, Merzifon Vali Hüseyin Poroy Ortaokulu'ndan 1, Ovasaray Ortaokulu'ndan 1, Serdar Zeren Ortaokulu'ndan 1, Türk Telekom Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden 1, Vali Hüseyin Poroy Ortaokulu'ndan 1 olmak üzere toplam 15 proje 15 - 16 Haziran 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak yapılacak Samsun bölge finaline katılmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder; Samsun bölge finalinde başarılar dileriz.

Hızırpaşa Mah. İstasyon Cad. No72 05100 Merkez/AMASYA - (0358) 211 04 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.