AMASYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim Öğretim Planlamaları Merzifon İlçesinde Yapılan Toplantı İle Başladı

2019/2020 yılının değerlendirmeleri ve akabinde 2020/2021 eğitim öğretim yılı ile alakalı yapılacak işlerle ilgili olarak İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr İlker Kösterelioğlu, ilçe kaymakamları eşliğinde İlçe Millî Eğitim Müdürlerinden brifing alarak gelecek eğitim döneminin planlamalarına başlandı.
2020-2021 Eğitim Öğretim Planlamaları Merzifon İlçesinde Yapılan Toplantı İle Başladı

İlki Merzifon ilçesinde gerçekeleştirilen brifingde 2020 yılının değerlendirmeleri pandemi süreci ve yapılan çalışmalar, yaşanan problemler, bu problemlere ilişkin çözüm önerileri ile gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin konuların değerlendirilmesinin akabinde 2020 ve 2021 egiti öğretim yılı için okullarımızın fiziksel alanları, ihtiyaçları, okullardaki dönüşümler, tamamlanan ve yürütelecek olan projeler hakkında görüşmeler yapıldı. Merzifon ilçesine özgü eğitimle ilgili sorunları ve bu sorunları aşmak için hangi kurum ve paydaşlarla iş birliği yapılacağına dair  planlamalar İl Millî Eğitim Müdürümüz tarafından not edilerek gerekli çalışmalar hassasiyetle takip edilecektir.

Hamamözü İlçe Brifing Toplantısı gerçekleştirildi

17 Temmuz 2020 tarihinde Hamamözü ilçesinde 2020-2021 eğitim öğretim planlamaları kapsamında gerçekelştirilen brifing ile Hamamözü ilçesinde gerçekleştirilecek faaliyetlere dair gerekli planlamalar gerçekleştirilmiştir.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu yaptığı açıklamada, "2020-2021 eğitim öğretim dönemine hazırlık çalışmaları kapsamında ilki Merzifon ilçemiz olmak üzere eğitim öğretim yaşanan sorunları ve çözüm yollarını yerinde belirlemek amacıyla Kaymakamlarımız ve  İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerimiz ile bir araya geliyoruz. Gelecek eğitim öğretim döneminde ilimizin eğitim öğretim faaliyetlerini daha da ileriye götürmek için çalışmalarımız devam ediyor. İlkini Merzifon ilçesinde gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızın ikincisini Hamamözü ilçesinde gerçekleştirdir. Diğer ilçelerimizde de toplantılarımızı gerçekleştirerek eylül ayı öncesi hazırlıklarımızı tamamlayacağız." dedi

Hızırpaşa Mah. İstasyon Cad. No72 05100 Merkez/AMASYA - (0358) 211 04 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.