AMASYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitimde Destekleme ve Yetiştirme Kursları’ nın İş ve İşleyişi Kapsamında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitimde Destekleme ve Yetiştirme Kursları’ nın İş ve İşleyişi Kapsamında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı hazırlık çalışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ başkanlığında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı eylül ayı Mesleki çalışmaları ve 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitimde Destekleme ve Yetiştirme Kursları’ nın iş ve işleyişi kapsamında bilgilendirmeler yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Ortaokul ve Liseler düzeyinde tüm okullarımızda kurs açılması, Mezun durumda olup da YGS ve LYS sınavlarına hazırlamak ve ayrıca üniversite adaylarına yönelik Halk Eğitim Merkezlerinde açılacak kursların işleyişi hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

 

Konu İle ilgili öğretmenlerin temini, öğrenci ve velilere duyurulması konusunda elde olan tüm imkânların değerlendirilmesi gerektiği ifade edildi. Yapılacak çalışmaların okullarımızda ana sınıfı düzeyindeki öğrencileri de kapsayacağı ve bu çalışmaların ilimizdeki eğitim öğretim faaliyetlerine olumlu katkı sağlayacağı belirtilmiştir. 

 

Örgün ve Yaygın Eğitimde Destekleme ve Yetiştirme KurslarıÖrgün ve Yaygın Eğitimde Destekleme ve Yetiştirme KurslarıÖrgün ve Yaygın Eğitimde Destekleme ve Yetiştirme KurslarıÖrgün ve Yaygın Eğitimde Destekleme ve Yetiştirme Kursları

Hızırpaşa Mah. İstasyon Cad. No72 05100 Merkez/AMASYA - (0358) 211 04 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.